De worst story

1

Artikelen 1 Spots 1

De worst story is het verhaal van een vriendschap tussen drie jongens (Samuel, Geert en Jiri), zoals die ontstond in de loopgraven van het Amsterdamse horecaleven. In legendarische restaurants als Le Hollandais en Vis aan de Schelde. Werken, feesten en lekker koken, dat was het recept. En de nodige chaos: van een met lamsschenkels verstopte wc tot een dreigende ceviche-overdosis.
Geïnspireerd door hun helden Carlo Petrini (Slow Food), Dario Cecchini (de ultieme roosterkoning), Anthony Bourdain (koken is rock ’n roll) en Diny Schouten (de pasteikoningin) trekt het driemanschap er vervolgens op uit om hun charcuteriepassie naar het hoogste plan te tillen. Of ze zijn op de vlucht voor een burn-out, zo kun je het ook noemen. Via Parijs en Corsica reizen ze naar Italië, het walhalla van de worst. Aangevuurd door een liefde voor het varken, voor lekker eten en voor avontuur. Een boek om te verslinden, in alle opzichten.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
248
Laatste editie
17 november 2015
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038801025 , 9789038801032 , 9789038804361


Artikelen over De worst story

  Meer artikelen


Door lezers

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,50 Bestel het ebook bij Libris voor 15,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,50 Bestel het ebook bij Blz. voor 15,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €15,99 bij



Hebban recensie

    Jeanette van Culinette's Kookpunt Hebban Recensent

Een boek vol passie en inspiratie van een man met een visie

Het boek De worst story van Samuel Levie bestaat uit twee delen. Het eerste deel is het verhaal achter het ontstaan van Brandt & Levie. Het avontuur van drie jongens die vrienden worden en vol vuur en passie hun droom achterna jagen en er ook in slagen die droom waar te maken. Ze werken als cateraars, in restaurants en bij slagers en doen alles om zoveel mogelijk te leren op het gebied van vlees,...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic