De Zaden der Hoop #I

19

Top25's 1
Heden en verleden vloeien samen als de oude Wijsgeer, genaamd Benedictus, een serie van boeken aan zijn meest bekwame student Xavier wil laten lezen. Deze boeken bevatten vertellingen uit lang vervlogen tijden en Xavier beleeft die verhalen alsof hij zich daar daadwerkelijk bevindt. Twee van deze verhalen worden in dit eerste boek geïntroduceerd, namelijk die van het licht en de duisternis. Ze wisselen elkaar naadloos af, samen met deze Benedictus hoofdstukken, die zich in het heden van de wereld, genaamd Sistna, afspelen. Maar wat Xavier niet weet, is dat hij door het verzoek van Benedictus op te volgen misschien wel een corrupte tak van de regering, genaamd de Bloedraven - die ook in die vertellingen uit het verleden voorkomen - kwaad gemaakt heeft en dat hij misschien wel in een eeuwenoude oorlog is verstrengeld.

"Een grensverleggend verhaal, doorspekt met duisternis en gruwelijkheid, dat compleet anders is dan wat er hiervoor ooit geschreven is." ~ Susie Bosveld(Auteur van o.a Tijdloos.)

''Dit plot laat de lezer versteld staan!'' ~ Saskia Boree(Beginnend auteur)

“Origineel blood and gore fantasy verhaal van Nederlandse bodem.” ~ Elsa Bakker(Redacteur bij Lookie Books)
Verschenen in
Aantal pagina’s
420
Laatste editie
15 augustus 2018
Uitgeverij
Sweek
ISBN
9789463673891
Bestel dit boek vanaf  €22,62 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

De zaden der hoop

door: jolanda-augustijn 1 like
Ik vind de schrijfstijl van Owan geweldig. Vernieuwend, interessante woordkeuzes en de.moeite waard om de tijd voor te nemen. Meestal lees ik werkgerelateerde boeken en psychologische thrillers, maar Owan geeft met zijn unieke schrijfstijl een blik in een andere realiteit, wat me even uit de sleur...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic