De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

37

Lijsten 1 Top25's 3

In 2012 overleed Stephen Covey, de grootmeester van de persoonlijke ontwikkeling. Een van zijn bekendste uitspraken is: 'Leef, leer, heb lief en laat iets na'. Iets nalaten is Covey zeker gelukt. Hij bereikte met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek en blijkt steeds weer nieuwe generaties aan te spreken. Covey leert ons hoe we de kwaliteit van ons werkende leven, privéleven en gezinsleven kunnen verbeteren. Zijn inzichten hebben talloze mensen in staat gesteld meer plezier en zin te ervaren in hun omgang met anderen. Dit heeft het werk in vele organisaties en bedrijven over de hele wereld prettiger en effectiever gemaakt.

Verkozen tot 'beste managementboek ooit' door de lezers van Management Team.

Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Laatste editie
31 januari 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Atlas Contact b.v.
ISBN
9789047006190
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Wat als iedereen volgens de lessen van Covey zou handelen?

door: Wendel de Boer 1 like
Een klassieker binnen 't genre (zelf)management. Bevat zeker een paar goede lessen, zoals: maak jezelf niet tot slachtoffer maar werk aan wat je kunt beïnvloeden. Tegelijkertijd zeer dogmatisch en moralistisch. Als iedereen volgens deze principes zou leven wordt de wereld maar saai...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic