De zeven van Strak

2

De zeven van Strak is een avontuurlijke en spirituele reis van zeven mensen die rond 1876 vanuit Middelburg naar Tibet reizen. Onderweg langs steden als Valletta, Caïro, Aden en Bombay ontmoeten ze fysieke tegenslagen, maar komen ze ook steeds meer tot de ontdekking dat ze ieder voor zich over gaven beschikken die hun wereld op hun kop zet. Daarbij worden ze zowel tegengewerkt als geholpen. Deze tweede roman van Robbert Jan Swiers toont opnieuw zijn gedrevenheid om de wereld om zich heen te begrijpen en daar op een literaire manier vorm aan te geven.

Robbert Jan Swiers (Middelburg, 1959) heeft veel publicaties op zijn naam staan: kinderboeken, historie, archeologie, natuur, poëzie, romans en hij werkte mee aan taal- en geschiedenismethodes. Daarnaast is hij actief (geweest) in muziek, muziektheater, film en kleinkunst en werkt hij mee aan actuele ontwikkelingen op het gebied van kunst en cultuur.

Bij Uitgeverij Aspekt verschenen eerder de roman De Landmeter (2013) en de korte verhalenbundels Een kwestie van schaal (2014), De taal van het water (2014) en Het Achteloze Universum (2015).

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
278
Laatste editie
20 april 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Aspekt B.V.
ISBN
9789461539120

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 29,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 29,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een filosofisch verhaal

door: Jeannie Bertens 1 like
Middelburg, rond 1876, de geheimzinnige Koot Hoomi roept zeven mensen bij elkaar in een vervallen klooster. Ze zullen samen op een mysterieuze en spannende reis gaan die meer dan een half jaar gaat duren. Wie zijn die zeven? Allereerst is er Jozef Troenk, een Nederlandse wetenschapper die in Londen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic