De zevende zuster

3

DE ZEVENDE ZUSTER is een verhaal over verloren idealen en de valkuilen van
liefde, geloof en seks. Als kind van de jaren zestig en zeventig droomt Eva van een betere wereld, met meer vrijheid en minder materialisme. Ze stapt uit 'het systeem' en verwerpt als lid van een sekte alle traditionele waarden op het gebied van werk, huwelijk en het gezin. Als ze ontdekt dat ze een leugen leeft, verlaat ze de sekte, maar ze kan niet meer aarden in de gewone maatschappij.

Generatiegenoot Simon ontfermt zich over haar. Hij mikte ooit ook op een leven buiten 'het systeem', als bohemien en kunstenaar, maar hij is geëindigd als brave huisvader met een onbevredigende kantoorbaan en dito huwelijk. Kan hij Eva redden? Kan hij zichzelf redden?

IGOR ZNIDARSIC (1957) begon na de middelbare school te schrijven, zowel fictie als non-fictie. De non-fictie werd al snel gepubliceerd in tijdschriften als Panorama, HP/De Tijd, Playboy, De Groene Amsterdammer, NRC Handels blad, Cosmopolitan en Aktueel.

Hij werkte daarna voor verschillende (vak)-bladen als journalist, redacteur, eindredacteur en hoofdredacteur. Ook bleef hij fictie schrijven, wat in 2011 resulteerde in zijn debuutroman 'Diepgevroren makrelen', in 2014 gevolgd door De zevende zuster. 'Diepgevroren makrelen' kreeg onder meer de volgende recensies:
'Prachtige ontwikkelingsroman. Puur genieten, een boek dat energie geeft' (Leestafel.nl)
'Een heel goed boek dat zich moeilijk weg laat leggen' (De Haarlemmer)
'Een meeslepende debuutroman' (Days Magazine)
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning , Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
16 september 2014
Uitgeverij
PMA
ISBN
9789078840589 , 9789078840619

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic