De ziel, een oerbesef

1

Ruimer denken, verdiept leven, intens liefhebben, volledig aanwezig zijn: wie wil dat niet? Veel mensen lijken op zoek te zijn naar de ervaring van waarachtig, diepgaand en vooral blijvend geluk. We beginnen in deze tijd in te zien dat dit vooral in ons innerlijk te vinden is. Over de ingangen en mogelijkheden hiertoe valt nog veel te ontdekken.
Hen Straver beschrijft in dit boek een realisatieweg via de ziel. Hij laat zeer persoonlijk zien hoe de omslag plaatsvindt van de driedimensionale mens naar de meerdimensionale mens. Centraal in dit proces staat de integratie van schaduw en licht, en hoe de ziel - door haar verbindende principe - lichaam en geest doordringt met haar bewustzijn.
Iedereen doorloopt deze weg: uiteindelijk zal alledaags bewustzijn transformeren tot ?Christusbewustzijn? (term van de schrijver) en ons hart zal uitgroeien naar een blijvende realisatie van het ? door de schrijver zo genoemde - ?Kosmische hart?.
Het hoopvolle van deze tijd en van dit boek (voorzien van vele handreikingen en meditatieve oefeningen) is dat zelfrealisatie en leven vanuit meerdere dimensies niet meer alleen aan enkelen toebedeeld maar voor iedereen toegankelijk is.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
260
Laatste editie
02 september 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089543219

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 21,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 21,00
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

veel informatie

door: gretige lezer 1 like
Een boeiend boek waarin de schrijver zijn persoonlijke ervaringen van realisatie van zijn ziel deelt met de lezer. Het meest interessante is dat hij dit koppelt aan verschillende psychologische visies, oosterse en westerse mystiek. Er wordt erg veel informatie gegeven, waardoor overspoeling op de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic