De ziel in relatie

0

Ciska Reer krijgt in haar praktijk veel vragen over relaties, een onderwerp dat veel mensen bezighoudt en heel essentieel is voor het levensgeluk. Zij en haar man kunnen mensen vaak helpen met deze problemen en daarom besloot Ciska er een boek over te schrijven. Dit boek kwam tot stand op dezelfde manier als haar eerste boek, De ziel in een vreemd land. Haar spirituele gids Tarana, gaf ook deze informatie aan haar door met de woorden: 'Het is belangrijk dat jullie gaan inzien dat jullie nooit van elkaar gescheiden zijn, maar samen één geheel vormen.'
In het boek worden relaties behandeld zoals die tussen ouders en kinderen, binnen families, onder vrienden en, heel belangrijk, die tussen geliefden. Het bevat duidelijke en aansprekende oefeningen en is geschreven in heldere taal. Het is de wens van de schrijfster, dat het de lezer helpt een goede en gezonde relatie op te bouwen met vrienden, familie en geliefden en deze te behouden.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
228
Laatste editie
22 maart 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089545237

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,50
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic