De Zilveren Lepel Quick & Easy

3

Breng de Italiaanse keuken bij jou thuis en kook authentiek Italiaans binnen 30 minuten. De Zilveren Lepel: Quick & Easy staat vol met eenvoudige, gemakkelijke en overheerlijke gerechten.
Handig voor de snelle thuiskok; of als opstapje naar het standaardwerk. Van klassiekers als spaghetti carbonara tot visgerechten, soepen en luxe nagerechten. De recepten zijn voor deze uitgave gemoderniseerd en indien nodig, geschikt gemaakt om in 30 minuten te koken.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
21 maart 2016
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789000349302
Advertentie

Hebban recensie

Dit boek staat na 60 jaar nog als een (traditioneel) huis

door Demandiekokenkan op 12-04-2016

Eenvoud hoeft niet saai te zijn, dat maakt De zilveren lepel, Quick en Easy duidelijk. Als de titel de Zilveren Lepel je bekend voorkomt dan is dat zeker niet gek. Want het originele Italiaanse kookboek van 3 kg en 2000 Italiaanse recepten bestaat al ruim 60 jaar. Sinds 2012 mogen we er ook in Nederland van genieten, maar een snelle rekensom leert wel dat het een raadsel is waarom er dan een...


Lezersrecensies (1)

Heel mooi boek

door: allema 1 like
Dit prachtige boek hier gewonnen met de giveaway actie. Vanmorgen bezorgd en gelijk bekeken, prachtig boek met mooie gerechten en een hele duidelijke uitleg. Mijn favoriete gerecht is spaghetti bolognese, als ik de saus maak duurt dat altijd meer dan een uur, in dit kookboek staat ook deze saus het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic