De zomer van Jazz

4

Jazz is zo'n meisje dat het aan niets lijkt te ontbreken. Leuke vriendinnen, prima ouders, eigen tv, computer en smartphone. Wil ze nieuwe sneakers? Kríjgt ze nieuwe sneakers. Wil ze die hippe jas? Haar moeder gaat mee shoppen, geen probleem.
Maar op een dag komt er een barst in dat ogenschijnlijk volmaakte leventje. Jazz merkt dat haar vader zich vreemd gedraagt. Hij komt steeds later thuis, zegt dat hij in het weekend moet werken en wordt vervolgens ergens op het strand gezien. Het begint Jazz op te vallen dat hij steeds vaker de waarheid verdraait. Op een dag vindt ze een verontrustend bericht op zijn laptop. En dat is het begin van een lange verwarrende zomer...
Vlot geschreven en verrassend verhaal over een luxe meisje dat onverwacht een zomer tussen de stadsnomaden doorbrengt. In een tipi, zonder ook maar enig comfort en... internet. Terug naar de basis.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
22 maart 2016
Uitgeverij
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025113254 , 9789025113469
Advertentie

Hebban recensie

    Noor te Velde Hebban Recensent

Wat doe je als je vader verdwijnt?

door Noor te Velde op 11-05-2016

Leny van Grootel wilde vroeger al schrijfster worden. Van haar vader kreeg ze een schriftje waar ze haar eerste verhaal in heeft geschreven. Maar ze is niet direct schrijfster geworden. Ze gaf zeven jaar les op een basisschool, en ze werkte bij de redactie van verschillende bladen. In 1996 stopte ze met haar werk bij de redactie en werd ze schrijfster.  

Jazz is een gelukkig meisje. Ze heeft...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic