De Zweedse keuken

0

[bullet] Ontdek de heerlijke smaken van deze kenmerkende Scandinavische keuken in een prachtig boek over een steeds populairdere en gezonde manier van koken, en handige beschrijvingen van alle authentieke ingrediënten.
[bullet] Meer dan 60 smakelijke Zweedse recepten, waaronder gepekelde zalm met aardappels in dillesaus, elandkalops, en bergbraambessensoufflé
[bullet] De recepten worden stap voor stap beschreven en bij elk recept wordt een voedingswaardeoverzicht gegeven.
[bullet] Door de ruim 300 inspirerende foto’s is dit boek de perfecte kennismaking met de culinaire hoogtepunten van Zweden en zijn provincies.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
28 mei 2008
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059207387

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic