[bullet] Ontdek de heerlijke smaken van deze kenmerkende Scandinavische keuken in een prachtig boek over een steeds populairdere en gezonde manier van koken, en handige beschrijvingen van alle authentieke ingrediënten.
[bullet] Meer dan 60 smakelijke Zweedse recepten, waaronder gepekelde zalm met aardappels in dillesaus, elandkalops, en bergbraambessensoufflé
[bullet] De recepten worden stap voor stap beschreven en bij elk recept wordt een voedingswaardeoverzicht gegeven.
[bullet] Door de ruim 300 inspirerende foto’s is dit boek de perfecte kennismaking met de culinaire hoogtepunten van Zweden en zijn provincies.
[bullet] Meer dan 60 smakelijke Zweedse recepten, waaronder gepekelde zalm met aardappels in dillesaus, elandkalops, en bergbraambessensoufflé
[bullet] De recepten worden stap voor stap beschreven en bij elk recept wordt een voedingswaardeoverzicht gegeven.
[bullet] Door de ruim 300 inspirerende foto’s is dit boek de perfecte kennismaking met de culinaire hoogtepunten van Zweden en zijn provincies.