Dekmantel

145

Top25's 1

Als een grootscheeps DNA-onderzoek de dader aanwijst van de moord op Jellemieke Kaagman, veroorzaakt dat een grote schok bij de families van zowel het slachtoffer als de dader.
De ouders van Jellemieke raken verstrikt in een onderlinge strijd die zich toespitst op hun uiteenlopende ideeën over wraak en het recht op vergelding.
De vrouw van de dader voelt zichzelf steeds verder wegdrijven van alles wat haar relatie leek voor te stellen.
Tijdens het proces dat volgt wordt iedereen opgeschrikt door een gebeurtenis die te maken zou kunnen hebben met vergelding. In beide families nestelt zich achterdocht, verdenking en angst.
Wie is kwaad genoeg om de moord op Jellemieke te wreken? En op wie is de woede vooral gericht?
Het antwoord lijkt voor de hand te liggen.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
14 april 2015
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045204147 , 9789045205946 , 9789045205960 , 9789461012968 , ...

Lezersrecensies (8)

Goed en intrigerend met verrassend einde

door: Lisette Woest-Appeldoorn 1 like
Het verhaal; Jellemieke Kaagman is jaren geleden verkracht en vermoord teruggevonden in het bos. De dader is al die jaren niet gepakt, totdat er een grootschalig DNA-onderzoek onder de mannen uit de weide omgeving wordt gehouden. Tot ieders grote verrassing heeft de dader aan het onderzoek...

geweldig boek

door: Marijke Minnes Den Haan 1 like
Weer een boek in 1 keer uitgelezen van Loes den Hollander. wat een spannend verhaal je blijft je afvragen wat er gebeurd met de fam van het slachtoffer en de fam van de dader....erg meegeleefd met de vrouw van de dader ,het zal je gebeuren dat de man waar je verliefd op wordt en trouwd een...

Dekmantel

door: leonie raijmakers 1 like
Het duurde even voordat er in was met op boek. Vond het in het begin niet fijn lezen doordat er steeds de brieven tussen door kwamen. maar op het laatst was het wel spannend en moest ik doorlezen

Dekmantel

door: Elly van der Meer 1 like
Het boek omschrijft een waar gebeurd verhaal maar dan met fantasie gekoppeld. Het volgt twee vrouwen. De moeder van het vermoorde meisje Jellemieke en de vrouw van de dader. Dat heeft Loes heel goed weten te treffen.

door: Virna 1 like
Weer een heel goed boek van Loes. Ik heb genoten en het idee erachter de moord op Marianne vaatstra geeft het een extra lading. Zeker niet het spannendste boek van Loes, maar wel de mooiste!

door: Hannie Snels 1 like
Dekmantel - Loes den Hollander

Zo het boek dat ik aan het lezen was, moet maar even wachten want het nieuwe boek Dekmantel van Loes den Hollander is in huis.
Dit is alweer het 15e boek dat zij heeft geschreven.

Dit boek gaat over een grootscheeps DNA-onderzoek dat de dader van Jellemieke Kaagman zal...

door: Sonja Tonnis 1 like
Wat een boek zeg. Het blijft hangen. Wat een spanning, wat een emoties en hoe getraumatiseerd kan je zijn van je opvoeding?
Het boek heeft 2 verhaallijnen. 1 van het slachtoffer dat de vrouw is van de dader en 2 de moeder van het vermoorde meisje Jellemieke. De karakters van de beide vrouwen zijn zo...

Recensie Dekmantel

door: Mieke Piersma 1 like
Deze thriller van Loes den Hollander is anders als dat we gewent zijn.. Ik heb even moeite om dit boek te beoordelen, want ik weet niet precies met hoeveel duimpjes ik dit boek moet waarderen. Het verhaal is geschreven in briefvorm naar de moordenaar van Jellemieke en de schrijfster is Maggie, de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic