Depressie is niet een einde maar een begin

,

1

Een depressie is een gruwelijke ervaring die je niemand toewenst. Maar, een depressie is ook een signaal van lichaam en geest die zeggen: stop! Zo kan het niet langer. Een depressie kan een uitdaging zijn om kritisch naar jezelf te kijken en een kans om het leven anders aan te pakken.

Vanuit haar persoonlijke ervaring en de vele getuigenissen die haar bereiken via de vzw Help mij is Babs Bruyneel aan dit boek begonnen. Een boek dat een hulp en steun wil zijn voor zowel de mensen die kampen met een depressie, als hun ouders, partners, kinderen en andere betrokken. Een boek ook dat inzicht geeft in de denkwereld van een depressief iemand, en laat voelen dat ze niet alleen staan met hun angsten en problemen. Het bevat tal van oefeningen om de depressieve gevoelens om te buigen in nieuwe krachten en geluk. Er is altijd een uitweg, hoe onoverkomelijk die ook lijkt!

Zodat depressie geen einde hoeft te zijn maar een nieuw begin.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
94
Laatste editie
04 juni 2014
Uitgeverij
Houtekiet
ISBN
9789089243072 , 9789057205118

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,90 Bestel het ebook bij Libris voor 12,49
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,90 Bestel het ebook bij Blz. voor 12,49
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Losse samenhang

door: Grawl 1 like
Een losse samenhang van korte hoofdstukken over een depressie, met af en toe iets bruikbaars ertussen. Overal algemeen een slecht samenhangend geheel. Het meest kwalijke vind ik nog het hoofdstuk over medicatie en therapie, waar wordt gezegd "ik heb maar geen medicatie gebruikt, maar misschien...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic