D.E.S.I.G.N.

0

D.E.S.I.G.N. brengt een overzicht van de meest inspirerende meubels, lampen en ander huisraad van de afgelopen 150 jaar. Sommige voorwerpen zijn klassiek van ontwerp, andere zijn knettergek. Allemaal zijn ze bedacht door beroemde ontwerpers. Dat Vlaanderen en Nederland een belangrijke positie innemen in de wereld van het design blijkt uit het aandeel van de designers uit dit gebied in het boek: maar liefst 9 van de 70 ontwerpen komen namelijk uit onze contreien.

D.E.S.I.G.N. is een boek waar je naar kunt blijven teruggrijpen en waarin je elke keer iets nieuws ontdekt. Het is uiterst geschikt voor kinderen (en volwassenen) die nieuwsgierig zijn naar hoe dingen in elkaar zitten. Het staat boordevol weetjes over de ontwerpers en hun werk, het materiaal waarvan het voorwerp is gemaakt en de toepassingen ervan. De kleurrijke illustraties maken het geheel luchtig en speels.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
01 maart 2013
Uitgeverij
Book Island
ISBN
9780987669643

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 21,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 21,95
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic