Dickie en Giga worden keihard aangevallen

0

‘Dickie en Giga worden keihard aangevallen’ is het allereerste kinderboek van Oirik. Een spannend avontuur voor iedereen die van ruimtewezens, actie en humor houdt!

Ruimtewezens, laserpistolen en kippen
Als Dickie vriendschap sluit met Giga, een cool ruimtewezen, verandert zijn leven in één klap. Aanvankelijk lukt het nog wel om hem te verstoppen in zijn boomhut, maar het duurt niet lang voordat Giga ontdekt wordt. En dat is nog niet eens het grootste probleem… Een spannend avontuur vol ruimtewezens, laserpistolen, kippen (zowel levend als gebraden) en slijmerig spul is het gevolg.

Dickie en Giga – actie en humor!
‘Dickie en Giga worden keihard aangevallen’ is het allereerste kinderboek van Oirik, een nieuw kinderboekentalent van Nederlandse bodem. Dit grappige verhaal over de vriendschap tussen een jongen en een alien is lekker gek en dynamisch, en de stripachtige tekeningen maken het nog veel leuker. ‘Dickie en Giga’ is een knaller van een kinderboek, boordevol actie en humor!
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
150
Laatste editie
26 februari 2016
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025761257 , 9789025761899

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,95 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

Afwisselend stripachtig avontuur!

door Joke Hendriks op 13-04-2016

Wanneer Dickie bijna van het dak van zijn huis dreigt te vallen wanneer hij speelt met zijn ruimteraket, slaakt hij een noodkreet. Dit signaal wordt opgevangen door het grote blauwe ruimtewezen Giga. Giga is net bezig met een oefengevecht met de wapens van de ruimteschepen. Met zijn ruimtewezensvrienden. Hoe meer je oefent, hoe beter je wordt tenslotte. Giga bedenkt zich geen moment en snelt hem...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic