Dir-Yak 1: De Wachter van de Driehoek

1

DE WACHTER VAN DE DRIEHOEK
Auteur: Luc Embrechts
Isbn: 90-59320-98-0
Formaat: 14,5 x 22,2 |180 p gebonden
Cover: Rayman
Prijs: € 15,50
Hij tuurde in de verte.Iets had zijn aandacht getrokken.Een flikkering. Eerst dacht hij dat het verbeelding was. Toen zag hij het weer.Een bang
voorgevoel maakte zich van hem meester.Ze waren er. Ze waren er al … Na de verontrustende verdwijning van hun goede vriend Wannes gaan Bart,Caroline en Bolle op onderzoek uit.Voor ze het goed en wel beseffen, belanden ze in de geheimzinnige wereld Dir-Yak. Al gauw begint een levensgevaarlijke race tegen de klok om Dir-Yak van de ondergang te redden en Wannes te bevrijden uit de handen van de Wachter van de Driehoek.
Reeds als kind droomde Luc ervan om schrijver te worden.Studies, legerdienst en werk lagen telkens dwars.Op zijn 38ste is het eindelijk zover. In zijn eerste jeugdboek De Wachter van de Driehoek verkent hij de grenzen van het mogelijke.Doorlopende spanning en wervelende actie zijn het gevolg,afgewisseld met hilarische en griezelige momenten. Kortom,een onwaarschijnlijk avonturenboek!
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
179
Laatste editie
16 april 2008
Uitgeverij
Abimo, Uitgeverij
ISBN
9789059320987 , 9789059243095
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Fantastisch jeugdverhaal

door: DaveHuygen 1 like
Dit is een leuk verhaal om kennis te maken met fantasy. Een groep kinderen heeft de taak om een ondergrondse wereld van de ondergang te redden. Enkel door samen te werken, kan het hen lukken. Het verhaal is vlot geschreven in kleine hoofdstukken en niet te moeilijke bewoordingen waardoor je even...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic