Directe hulp bij stress en burn-out

0

`Er is geen enkele reden waarom iemand vanwege een burn-out langer dan vijf dagen uit zijn kracht zou blijven. Horst Kraemer maakt zijn provocerende uitspraak waar. Steeds meer mensen lijden onder stress en burn-out en tot nu toe is de ervaring dat iemand met een burn-out daar vaak maandenlang last van heeft. Horst Kraemer laat zien dat het anders kan. Zijn unieke neuro-imaginatie waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze zeer effectief is bij stress en het herstellen van de gevolgschade ervan heeft al heel veel mensen snel en efficiënt van hun burn-out afgeholpen.
Mensen die een burn-out willen voorkomen of ervan af willen, en coaches en therapeuten, vinden in dit boek talloze voorbeelden van hoe met neuro-imaginatie ook onder stress kracht en prestatievermogen behouden blijven of snel worden herwonnen. Daarnaast zijn er voorbeelden van hoe mensen met een burn-out hun leven weer op de rails kunnen krijgen.
Horst Kraemer is coach, systemisch psychotherapeut, supervisor en docent. Hij is hoofd Coachopleiding aan de Brainjoin Akademie met een vestiging in Zwitserland en Duitsland en is de ontwikkelaar van de methode van neuro-imaginatie.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
207
Laatste editie
01 april 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150418
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic