Dit ben ik

1

Dit ben ik is een bijzonder boek. Een Wreck this journal voor jonge mensen die op zoek zijn naar hun eigen ik; of modern gezegd; je personal brand. Tijdens haar studie kwam Guusje Slagter er achter dat veel mensen het moeilijk vinden zichzelf te omschrijven. De vraag wie ben je? is een soort horror verhaal. We worden door de maatschappij en de marketingwereld alleen maar in hokjes geplaatst, behandeld als kuddedieren, of als domme schapen. We vergeten onszelf, onze eigen keuzes. Simpelweg omdat wij niet goed weten wie we zelf precies zijn, wat we leuk vinden. Daarom bedacht ze een uniek concept in boekvorm dat mensen helpt om zichzelf beter te leren kennen.

Dit boek helpt je jezelf de juiste vragen te stellen, aan het denken zetten over je eigen positie/rol in deze wereld tussen alle anderen. Je identiteit wordt gevormd door degene om je heen. Alleen kies jij wel de juiste bewegingen om jouw heen?

Het boek bestaat uit opdrachten, illustraties en korte verhalen die je aan het denken zetten over jezelf en je helpen te ontdekken wie je nu eigenlijk bent. Hoe kijk je naar de wereld? Wat wil je met je leven? En vooral hoe wil je dat andere naar je kijken?
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
17 maart 2016
Uitgeverij
Aerial Media Company B.V.
ISBN
9789402601046
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Je 'personal brand`

door: Sandra Hutchison 1 like
Dit ben ik is op de markt gebracht om je te helpen met het ontwikkelen van een ‘personal brand`, zoals de schrijfster van dit doe-boek het mooi weet te omschrijven. Het helpt jezelf met een paar woorden of zinnen te omschrijven en helpt om bij anderen aan te kunnen geven waar jij voor staat. Leer...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic