Dit gun ik iedereen!

Dit gun ik iedereen!

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0
Wat gebeurt er als je na een lange en intensieve loopbaan alles loslaat, huis en haard verlaat en zonder enig doel naar het Katharenland in Zuid-Frankrijk vertrekt? Jos Arts deed het. In dit boek neemt hij je mee op zijn Reis van de Held die vooral een innerlijke ontdekkingsreis blijkt te zijn. Open en eerlijk deelt hij zijn ervaringen, gevoelens en inzichten. Tenslotte ontdekt hij weer zijn bezieling, en keert vrij plotseling naar Nederland terug. Daar wacht hem een nieuwe uitdaging. Ben jij op zoek naar vrijheid, avontuur of wil je je leven een nieuwe wending geven? Wil je geïnspireerd raken door een man die uit zijn comfort-zone stapt en daarvoor rijkelijk beloond wordt. Of ben je geboeid door de magie in het leven waar toeval niet lijkt te bestaan? Dan is dit boek voor jou geschreven.

Jos Arts (1955) bewandelde voor zijn werk al veel verschillende wegen en paden. Hij werd succesvol ondernemer met zijn bureau ODYS waar hij veel mensen en bedrijven adviseerde en coachte. Regelmatig maakte hij spiritueel getinte reizen naar Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Tot hij 25 jaar later op is. Geen verrassingen meer ervaart. En op zoek gaat naar wie hij nu ‘echt’ is. Sinds 2014 coacht hij wederom met veel plezier – en op een unieke en inspirerende wijze – mensen met vragen over hun leven en loopbaan. In 2018 beschrijft hij de ervaringen met zijn sabbatical in dit boek.
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Vior Webmedia V.O.F.
Laatste editie
31 januari 2019
ISBN
9789082969009
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,50
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een boek om te koesteren

door: Silke Wimme 1 like
Korte inhoud ‘Echte vrijheid zit ’m niet in materieel bezit, maar in het creëren van ruimte om ervaringen op te doen’ Jos Arts besliste na een lange en mooie loopbaan om zijn bedrijf ODYS stop te zetten en zonder enig doel naar het Zuiden van Frankrijk te vertrekken. Daar aangekomen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook