Dit is Curacao incl. DVD en WEGENKAART 2015/2016 2015-2016

,

0

Aanbieding: reisgids + wegenkaart

-- Reisgids: Dit is Curaçao --
Op vakantie naar Curaçao? Deze reisgids bevat maar liefst 160 pagina's met uitgebreide en handige informatie. De meegeleverde DVD bevat een unieke sfeerreportage die je een voorproefje geeft van de veelzijdigheid van Curaçao.

DIT IS CURAÇAO
Het is de mix tussen het bekende en het minder bekende dat Curaçao zo speciaal maakt. Zo nemen we je onder andere mee naar de meest schitterende natuurparken, sfeervolle restaurants en terrassen, prachtige stranden en maken we een romantische zeilcruise.

Maar ook voor de actieve vakantieganger heeft Curaçao van alles te bieden: duiken, bergbeklimmen, mountainbiken, golfen, windsurfen, zwemmen met dolfijnen en veel meer.

Bovendien vind je ook achtergrondinformatie over Curaçao, praktische tips, verrassende routes, diverse kaartjes die je de weg wijzen en een aantal bekende 'Curaçaoënaars' waaronder Tania Kross en Barry Hay die hun band met Curaçao beschrijven.

DVD
Een gevoel blijft echter lastig in woorden uit te drukken. Daarom bevat de meegeleverde DVD een unieke sfeerreportage die je een voorproefje geeft van de veelzijdigheid van Curaçao.

Kortom, Dit is Curaçao biedt je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie!

-- Wegenkaart: Curaçao roadmap 2015/2016 --
Gloednieuwe gedetailleerde, gevouwen wegenkaart van Curaçao waarop alle stranden, duiklocaties en hotels van het eiland zijn uitgelicht. Handige informatie, zoals de locaties van landhuizen, musea, winkelgebieden, parkeerplaatsen, benzinestations en dergelijke zijn door middel van iconen gemarkeerd op de kaart. De achterzijde van de wegenkaart bevat een gedetailleerde kaart van Willemstad met een stratenindex. En verder maken wetenswaardigheden, een stukje geschiedenis, tips voor rijden op Curaçao en een basiswoordenlijst Papiamentu, de kaart compleet. De kaart wordt geleverd in een plastic beschermhoesje.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
12 november 2015
Uitgeverij
Good Time Concepts
ISBN
9789081220880
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic