Dit zouden alle vrouwen moeten weten

5

Artikelen 1
Je grote liefde vinden en samen gelukkig oud worden; dat staat op ieders verlanglijstje. Toch maken we er massaal een rommeltje van. Een op de drie relaties strandt, we hoppen van de een naar de ander en monogamie lijkt uit de mode. En dan de seks. Of liever: géén seks, want de hitte uit het begin is er snel vanaf. En dan? Dan wordt een van twee verliefd. Maar heeft het zin om de boel op te breken en met iemand anders opnieuw te beginnen: val je dan niet in -dezelfde valkuil?Marleen Janssen expert van de oosterse visie op seksualiteit en relaties ontsluiert de superieure liefdeslessen van de taoïsten. Gooi al die malle liefdesmisverstanden overboord en leer de wetten van een goede relatie. Samen honderd worden en het ook in bed leuk hebben, dat is waar iedereen van droomt. Het kan, lees dit boek.

Verschenen in
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
10 november 2015
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022573044 , 9789402303148 , 9789402303865 , 9789022575680


Artikelen over Dit zouden alle vrouwen moeten weten

  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Kamila Straatsburg Hebban Recensent

Over valkuilen van seks en liefde. Samen honderd worden.

door Kamila Straatsburg op 30-03-2015

In zeven hoofdstukken en vier bijlagen leert Maarleen Janssen, expert van de oosterse visie op seksualiteit en relaties, de lezer alles dat men hoort te weten over de relaties. Vanuit het taoïstische principe, dan. Iedereen wil graag honderd worden met haar/zijn eerste liefde en dan ook nog een spetterend liefdesleven behouden met seks waar de vonken van af vliegen.

Volgens het taoïsme is het...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic