Dochter van Aphrodite

7

Ze is mooi als Aphrodite en ze is een heel bijzondere vrouw. De rijkste en machtigste mannen van Griekenland liggen aan haar voeten. Toch houdt courtisane Daphne uitgerekend van een man die niets van haar wil weten: Themistokles uit Athene.

Maar als Daphne in de oorlog door de Perzen wordt ontvoerd, rust Themistokles niet voordat hij haar heeft gevonden…

Bestsellerauteur Philipp Vandenberg schreef deze kleurrijke historische thriller aan de hand van bronnen uit de tijd van de Perzische oorlogen. Of het verhaal zich nu in het oude Egypte, Griekenland of Rome afspeelt, in de handen van Vandenberg komt de geschiedenis op een superspannende manier tot leven!
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Harry Naus
Laatste editie
05 juli 2012
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045202327 , 9789045200330
Advertentie

Hebban recensie

Een degelijke factionroman

door Eric Diepvens op 29-11-2011

De Duitse germanist en kunsthistoricus Hans Hartel, die eerder dit jaar zijn zeventigste verjaardag mocht vieren, verzeilde bijna per ongeluk in de wereld van de pen. Na een decennium van redactionele baantjes bij kranten en tijdschriften, begon hij vanaf 1973 onder het pseudoniem Philipp Vandenberg historische non-fictie te publiceren over de oude wereldrijken. Vanaf midden de jaren tachtig van...


Lezersrecensies (1)

Recensie Dochter van Aphrodite

door: Natalie 1 like
Een onderhoudende roman. Een historische roman, geen thriller zoals het op de kaft staat. Vanderberg heeft zijn bronnen goed geraadpleegd. Ik vermoed zelf dat de schrijver Herodotus heeft gelezen. De slag bij Marathon, de brug over Hellespont, de slag bij Salamis. Zo haal je je kennis van de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic