Dochters van het duister

3

Rome, 1509
Mirabella slaat in nachtelijk Rome op de vlucht voor een klant die ze heeft beroofd. In paniek valt ze het huis van de schilder Michelangelo binnen. Nogal impulsief neemt hij haar in bescherming. De volgende ochtend vraagt hij haar om voor hem te poseren. Ze zal zijn model worden voor Eva in het wereldberoemde fresco op het plafond van de Sixtijnse Kapel. En niet alleen zijn model...

Florence, 1526
Mirabella weigert om haar kinderen, Michaël en Angelina, te vertellen wie hun vader is en ze neemt dat geheim mee in haar graf. Wel laat ze hun iets na, waarvan ze werkelijke waarde niet vermoeden.
Dwars door het door oorlogen verscheurde Italië trekken de twee naar Rome om een nieuw leven te beginnen. Kort na hun aankomst wordt de stad echter ingenomen, geplunderd en deels verwoest. Ze overleven de moordpartijen en besluiten naar Venetië te gaan. En juist daar wacht het noodlot.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
17 september 2018
Uitgeverij
De Crime Compagnie
ISBN
9789461093295
Advertentie

Lezersrecensies (1)

De helft

door: Clas 1 like
Ja, dit is een beetje apart, maar ik lees dit boek in twee keer. Het bevat namelijk twee verschillende delen: Rome 1509, dit deel is prachtig, aangrijpend, spannend en blijft je wel even bij. Florence 1526, dit deel bewaar ik nog even. Eerst laten bezinken en dan pas verder lezen. Hou je van...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic