Dodelijke afdaling

,

7

Duiker James McGregor is altijd op zoek naar gezonken schepen. Maar er is iets aan de hand met het wrak van de Grave Descend. Niemand aan boord vertelt hetzelfde verhaal over wat er is gebeurd. En dan is er nog de mysterieuze lading die ze bij zich hadden... Op een van de mooiste plekken op aarde ontvouwt zich een sinistere plot. En als McGregor niet oppast, zal hij zijn hoofd niet boven water kunnen houden.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Grave Descend
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
02 juli 2014
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024565283 , 9789024565290

Hebban recensie

Eerder nostalgie dan een topverhaal

door Cees van Rhienen op 24-07-2014

Michael Crichton is helaas in 2008 op 66-jarige leeftijd overleden maar zijn werk leeft nog altijd voort en zijn schare fans blijft constant. In zijn jeugd was hij een briljant student en in die tijd (1966 – 1972) schreef en publiceerde hij onder het pseudoniem John Lange al een aantal boeken.
Vlak voor zijn overlijden stemde hij in met het plan om de boeken uit die periode opnieuw uit te brengen....


Lezersrecensies (1)

Misschien hoefde dit niet ...

door: Lise Arnouts 1 like
Op zich valt het verhaal in dodelijke afdaling wel mee. Maar je kan het vergelijken alsof Apple na de dood van Steve Jobs plots weer een oude Macintosh op de markt zou brengen of dat men van telefoongesprekken van Michael Jackson een volwaardig album zou maken. Dit hoeft echt niet, het past niet in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic