Dodenspoor

2

Politieman Henry Jaspers schrikt op een ochtend vroeg wakker van de telefoon. Het is de hoofdcommissaris van politie. Hij vertelt dat een oude kennis van Henry uit de paardenwereld, Eric Meindertsma, die ochtend dood gevonden is in een paardenbox. Al is Henry gewend om bij nacht en ontij opgeroepen te worden, hier moet hij toch even van bijkomen. Hij rijdt rechtstreeks naar het complex van Meindertsma.
En dan begint een lange, moeizame zoektocht naar de dader van deze schijnbaar onoplosbare moord. Henry’s kennis van deze wereld komt hem goed van pas. Al gauw komt hij erachter dat er binnen de paardenwereld sprake was van grote plannen die in het verborgene worden voorbereid. En heeft de nieuwe geheime liefde van Eric er misschien ook iets mee te maken? Een schijnbaar toevallige aanwijzing brengt Henry uiteindelijk op het spoor. En dan blijkt het nog erger te zijn dan het aanvankelijk leek.

In deze spannende debuutroman toont Danny Span zich een meesterlijk verteller. Het verhaal leest als een trein en geeft een bijzonder inkijkje in de paardenwereld.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
22 mei 2009
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089541048
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic