Doktoren van de Staat

3

Spots 1
Myrthe leeft in een afgelegen dorpje en is sinds haar beste vriend door haar schuld is gestorven vaak alleen. Wanneer ze ontdekt dat ze een magiër is, besluit ze die krachten ten goede te gebruiken. Zelfs als dit haar veel strijd met haar vader oplevert.
Ver weg van haar verbaast de dokter Leon zich over de hoge prijzen die zijn patiënten moeten betalen, wil de inquisiteur Oswald magiërs ten koste van alles in het gareel houden en luistert de dief Thoran een gesprek af dat hij nooit had mogen horen.
In een land waar magiërs alleen mogen genezen, de staat hier totale controle over heeft en rebellen voor onrust zorgen, moeten ze alle vier beslissen aan welke kant ze nu echt staan.
Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
31 juli 2018
Uitgeverij
Zilverbron
ISBN
9789463081283


Door lezers

Scifi & Fantasy Club / Scifi/Fantasy en de challenge: Nederlandse en Vlaamse debuten
23 november 2018 23 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (2)

De komeet

door: Johanna Lime 1 like
Doktoren van de staat deel 1 heet De Komeet. Mensen die op de dag dat de komeet aan de hemel verschijnt geboren worden, krijgen magische gaven. Zo iemand moet direct aangemeld worden bij de inquisiteurs van het land, want alle magiërs mogen hun magie alleen nog maar gebruiken om te helen. Vroeger...

Zeer goed debuut

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Johan Lubbers De komeet 1: Doktoren van de staat Dit is het debuut van Johan Lubbers. Ik was zeer benieuwd en ik moet zeggen: hij is een aanwinst voor het Fantasy genre. Ik vond het een erg goed verhaal. Waarom? Dat ga ik nu vertellen! Je volgt 4 verhaallijnen in een wereld, die best...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic