Don Juan de la Mancha

2

Nathan is redacteur van het luchtige, mondaine katern `Leven , maar verkeert in zijn privéleven in verwarring over zijn seksuele rol als man. Hoewel hij een kind van de seksuele revolutie en een nog altijd attractieve don juan is, is hem de lust letterlijk vergaan. In therapie bij een klassieke joodse mamma, dr. Hannah Singer, leeft de mythomaan Nathan zich uit in verhalen over zijn seksuele veroveringen, reddeloze romances en onvergetelijke liefdes.

In Don Juan de la Mancha leidt Robert Menasse de lezer op virtuoze, uiterst onderhoudende manier door het slagveld van de seksuele betrekkingen van de jaren zestig tot heel erg nu. Portret van een generatie en een oversekste wereld.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Paul Beers
Laatste editie
12 oktober 2013
Uitgeverij
Uitgeverij De Arbeiderspers B.V.
ISBN
9789029566599 , 9789029593953
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Lust? Waar.

door: Gijs 1 like
De leerschool van de lust. Het staat er echt als ondertitel. In het boek is geen lust terug te vinden. Ja een opsomming van veroveringen, maar lust beschrijven is iets anders. Dan zal het toch wat explicieter moeten. In de eerste pagina gaat het over lust. Vreemde lust. Dan houdt het op. Na blz...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic