Donkerder

47

Spots 1

E L James keert terug naar de wereld van Vijftig tinten met een diepere en duisterdere visie op het liefdesverhaal dat wereldwijd miljoenen vrouwen in vuur en vlam zette

Hun zinderende, sensuele liefdesaffaire is geëindigd in hartenpijn en in scherpe verwijten, en toch lukt het Christian Grey niet om Anastasia Steele uit zijn hoofd te krijgen, of uit zijn bloed. Hij is vastbesloten om haar weer voor zichzelf te winnen. Hij probeert zijn donkerste verlangens en zijn behoefte aan volledige controle te onderdrukken en Ana op haar eigen voorwaarden lief te hebben.
Maar Ana's sluwe baas Jack Hyde heeft zijn zinnen ook al op haar gezet, en Christian wordt nog steeds geplaagd door de verschrikkingen van zijn jeugd. Kan Christians therapeut hem verlossen van zijn demonen, of zullen zijn verleidster Elena en zijn vroegere submissive Leila hem laten terugvallen in het verleden?
En zelfs als Christian Ana terugwint, kan zo'n beschadigde man als hij er dan wel in slagen om haar te behouden?

E L James (1963) besloot na vijfentwintig jaar te hebben gewerkt als televisieproducent haar droom te verwezenlijken en te gaan schrijven. Het resultaat was de Vijftig tinten-serie, waarvan wereldwijd 150 miljoen exemplaren zijn verkocht in 52 talen. In 2015 publiceerde ze de bestseller Grey, het verhaal van Vijftig tinten grijs vanuit het perspectief van Christian Grey.
E L James woont met haar man, hun twee kinderen en hun twee honden in West-Londen, waar ze bezig is met nieuwe romans en filmprojecten.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Chicklit
Laatste editie
29 november 2017
Uitgeverij
Prometheus, Uitgeverij
ISBN
9789044636567 , 9789044636574

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook voor  €9,99 bij

bestellen

Of vind de goedkoopste ebookaanbiederAdvertentie

Lezersrecensies (3)

Niet veel aan..

door: Rachel van der Lee 1 like
Alle andere delen ook gelezen en ik had gehoopt op meer diepgang als het Christian Grey meer personage had moeten geven. Dat had best gekund, maar ik vond het allemaal erg blijven hangen. Opnieuw veel seks, weinig diepgang, op een gegeven moment zelfs irritant gedrag en vervelende dialogen. En...

donkerder

door: xanne 1 like
Erika Leonard, geboren als Erika Mitchell, (Londen 7 maart 1963) is een Brits schrijfster die bekend werd met haar erotische romantrilogie Fifty Shades of Grey (in het Nederlands vertaald als Vijftig tinten grijs, dat ze schreef onder het pseudoniem E.L. James en waarvan er wereldwijd al 65 miljoen...

Ja!

door: Angelina Haanstra 1 like
Ondanks dat je het verhaal al kent vanuit Ana vind ik dit toch ook weer een boeiend boek. Je komt er achter wat er allemaal in het hoofd van Christian om gaat en wat er in zijn leven heeft afgespeeld, en leert hem daardoor beter begrijpen. Ik hoop op een deel 3.. ;-)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van