Donkere Maan

34

Spots 2

Esra Shabo heeft haar streng religieuze opvoeding maar daarmee ook haar ouders de rug toegekeerd en probeert, ver weg van de verstikkende invloed van de Mechelse Aramese gemeenschap, haar eigen levensverhaal te schrijven. Dat lukt aardig tot haar jongere zus in paniek komt aankloppen. Nalan zit in de problemen. Rahmi, hun vader, wil Esra's zeventienjarige zus uithuwelijken aan een man die haar verkracht heeft en zwanger heeft gemaakt. Bij Esra slaan de stoppen door. Bereid om tot het uiterste te gaan om voor Nalan een clandestiene abortus te kunnen financieren, begeeft Esra zich op glad ijs en laat ze zich door een crimineel overhalen om tegen betaling als lokaas te fungeren bij het afpersen van een bekende politicus.

Donkere Maan is niet alleen een razend spannende pageturner, maar ook een verhaal van jeugdige overmoed en schrijnende onmacht. Van onvoorwaardelijke liefde die vertedert maar tegelijkertijd versmacht.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
18 september 2015
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089315618 , 9789089315908


Door lezers

De kleine wereld van Wendy / Zelfzorg in oktober....
02 november 2018 38 reacties
De kleine wereld van Wendy / Veel vergeten boeken in een kleine wereld
29 oktober 2018 23 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,95 Bestel het ebook bij Libris voor 17,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 17,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (3)

Spannning vloeit doorheen het verhaal!

door: Wendy 1 like
Als je een boek leest van Deflo herken je direct de schrijfwijze, rauw en eerlijk en zeer vlot leesbaar en ook dit verhaal behoort tot een echte Deflo. * Esra Shaboo, dochter van een assyrisch gezin leeft haar eigen leven, bij haar ouders is ze niet meer welkom. Toch probeert ze met de middelen...

Spannend

door: Brigitte Blanquart 1 like
Dit sterk en spannend verhaal leest vlot weg. Elk hoofdstuk doet naar een volgend hoofdstuk verlangen. Ik wou steeds weten wat er nu weer ging gebeuren. Er zijn verschillende onverwachte plotwendingen die het verhaal spannend houden. Ook het einde had ik zeker niet zien aankomen.

Een stevige Deflo.

door: Guy Doms 1 like
Trouwe lezers van Luc Deflo weten vooraf wat ze mogen verwachten als er een nieuwe thriller van hem verschijnt. Ook Donkere Maan, zijn nieuwste boek, is geen uitzondering op die regel en is traditiegetrouw een goed opgebouwd en sterk verhaal. Vol vaart geschreven en voorzien van een strak ritme....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic