Dood spoor

Dood spoor

12
Gelezen 37 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Lucas Davenport is een ongewone politieman, niet alleen vanwege zijn extravagante, luxueuze levensstijl, maar vooral vanwege zijn onconventionele nietsontziende manier van werken.

Als Daniel S. Kriege, president-directeur van de prestigieuze Polaris-bank, tijdens een jachtpartijtje vermoord wordt, ziet het er aanvankelijk naar uit dat de dader snel gevonden zal worden. Hij bevond zich op het tragische moment van zijn dood in het gezelschap van vier van zijn ondergeschikten, die stuk voor stuk munt uit zijn dood kunnen slaan. En die er stuk voor stuk blijk van geven dat ze niet aarzelen voor hun carriere over lijken te gaan...

Al snel vallen er nog meer doden te betreuren in de top van de Polaris-bank en wordt duidelijk dat er een niets- en niemand ontziende moordenaar aan het werk is. Maar pas als het dodelijke geweld op onverwachte plaatsen zijn slachtoffers gaat eisen, beseft Lucas Davenport dat hij hier met een ziekelijk brein te maken heeft.

Maar veel tijd om de onafgebroken stroom gruwelijkheden te stoppen heeft hij niet...

Dood spoor is het achtste deel in de serie met supercop Lucas Davenport in de hoofdrol. Van John Sandford, de meester van de psychothriller verschijnen regelmatig nieuwe thrillers.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Secret Prey
Serie
Lucas Davenport (9)
Vertaald door
Eny van Gelder
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Laatste editie
07 juni 2005
ISBN
9789022984253 , 9789044928464 , 9789046111376 , 9789085160229
+

Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:
Advertentie

Lezersrecensies (1)

rommelig

door: Paul Nijhuis 1 like
Rommelig verhaal, enorm veel namen/peronages die voorbij flitsen, korte scenes waardoor de eenheid van het verhaal nog meer geweld aangedaan wordt. Kortom: ik vond het niks

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook