Doorn in mijn vlees

117

Het leek een gewone nacht te worden en zij hadden twee gewone broers kunnen zijn, een doodnormale tweeling. Maar in deze nacht, in een bar in Atlanta waar de muziek boven de dansende menigte golft, pikt de knapste van de twee broers een meisje op. Samen gaan ze naar buiten. Wat daarna gebeurt in de donkere schaduwen van de parkeerplaats, kan met slechts twee woorden beschreven worden: vintage Slaughter. Doorn in mijn vlees is van de eerste scène tot de laatste zin even kwaadaardig als onderhoudend. Een onvergetelijk verhaal van een van de meest geliefde thrillerauteurs van deze tijd.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Thorn in My Side
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Ineke Lenting
Laatste editie
06 januari 2012
Uitgeverij
Cargo
ISBN
9789023473015 , 9789023470151
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Je zal maar deze tweeling tegen komen

door: IsabelleDW 1 like
Wanneer Mindy Connor de tweeling, Kirk en Wayne, ontmoet vermoedt ze niet dat dit haar laatste avond zal zijn. Ze is een prostituee, die haar klant wil behagen, maar in een gesprek tussen haar en Kirk loopt het uit tot razernij, waar ze het leven laat. Wayne probeert Kirk er van te overtuigen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic