Doos van Pandora

2

'De bruiloft vergleed in een nevel. Helga hield zich staande tegen een tafel niet vergeten glazen, volle asbakken, schaaltjes niet borrelnootjes en een groot zilveren tableau waarop, in een plas bier, een verkleurd zalmrolletje en twee gevulde eieren trilden. ( ... ) Haar gedachten kwamen haar niesscherp voor, ondanks de alcohol. Met grote precisie kon ze aangeven waar de drie zwangeren zich op dit moment schuilhielden. Er was nog een twijfelgeval, soms wist je liet niet zeker, liet kon ook gewoon een vetrol zijn, in zo'n strakke strapless Jurk.'

Na haar miskraam is Helga niet meer zwanger geworden. Samen met haar oudere man Rob moet zij leren leven met dit idee. Helga is meubelmaakster en maakt in haar atelier aan de werf stoelen met afbeeldingen van Mexicaanse goden. Zij is gedreven en haar bedrijf lijkt een succes te worden. Maar het gemis van een kind blijft. En Rob, voormalig regisseur die nu zijn geld verdient met bedrijfstrainingen, worstelt met zichzelf. Hun huwelijk komt onder druk te staan. Tot Helga tijdens een bruiloft besluit wraak te nemen, met onverwachte gevolgen.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
01 mei 2000
Uitgeverij
Uitgeverij Atlas Contact b.v.
ISBN
9789025496371
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic