Dossier Moord op de Dom

8

Nog nooit in zijn leven heeft inspecteur Fons Snetlage de Dom beklommen. En uitgerekend tijdens zijn eerste klim treft hij een ernstig mismaakt lijk aan, op een historische plek. In de dagen daarna beklimt Snetlage de Utrechtse toren vaker dan hem lief is. Hij en zijn flex-team moeten immers deze curieuze moord oplossen. Zeker nu de Dom het middelpunt gaat worden van de vieringen rond zijn 750-jarige bestaan.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Dossier Moord op de Dom
Serie
Fons Snetlage (5)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
17 juni 2004
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789056721336
Advertentie

Hebban recensie

Luchtig vermaak

door Kim Moelands op 18-02-2005

Het Utrechts nieuwsblad noemde Ed van Eeden ooit de ‘Utrechtse Baantjer’ door zijn politieromans die zich afspelen in Utrecht-Noord. Dossier Moord op de Dom is het vijfde deel in de serie District Noord. De hoofdrol is wederom weggelegd voor politieman Fons Snetlage, sinds een jaar leider van het flexteam aldaar.

Na de dood van zijn vrouw heeft Fons Snetlage moeite om de draad van zijn leven...

Lezersrecensies (3)

door: Willem-3716 1 like
Een oudje lezen. Ed van Eedens Moord op de Dom is al weer een tijdje geleden verschenen. Je leest het als tussendoortje. Maar het is wel een lekker tussendoortje. Utrechtse Baantjer... nou, Van Eeden is natuurlijk een veel beter stylist. Een simpel verhaal? Eenvoudig verteld, maar toont in eenvoud...

door: Marcel de Jager-4248 1 like
Nooit eerder gehoord of iets gelezen van Ed van Eeden dus benieuwd en toch ook vol verwachting aan het boek Dossier Moord op de Dom begonnen. De achterflap, die als lokkertje toch een veelbelovende indruk maakt, is met recht een lokkertje.

In Dossier Moord op de Dom vind inspecteur Fons Snetlage,...

Recensie Dossier Moord op de Dom

door: lina kramer 1 like
Nog nooit een boek van deze auteur gelezen maar het is een leuk boek voor zo even er tussendoor..Niet al te ingewikkeld en leest lekker weg...Ik vergelijk het met de boeken van Baantjer..Geen dikke pil,geen zware kost..

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic