Dovemansoren

8

Dovemansoren is het verhaal van een hoofdcommissaris in ruste, die nog steeds door iedereen de Commissaris genoemd wordt. Op een middag vindt een heftige confrontatie met zijn verleden plaats.

Een infiltrante 'zijn infiltrante, door hem persoonlijk ingezet' is in nood geraakt. Op dramatische wijze roept zij zijn hulp in en al snel vraagt hij zich af hoe hij ooit zal weten wat er precies gebeurd is, want iedereen die van deze zaak weet, sterft een gewelddadige dood!


* Dovemansoren is een uitgave van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek ter gelegenheid van de Maand van het Spannende Boek 2001.

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
96
Uitgeverij
Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek
ISBN
9789074336673

Lezersrecensies (2)

niet spannend

door: Annechien 1 like
Ik vond het helemaal niets, niet spannend, niet mooi taalgebruik. Het enige mooie was het omslag., we snapte er niets van het verhaal.

Recensie Dovemansoren

door: Maria van Ewijk 1 like
Het enig wat nog een beetje aardig is aan deze novelle is de omslag. Misschien is het lastig om in kort bestek een thriller te schrijven maar dit cadeauboekje van de Maand van het spannende boek ga ik snel vergeten. Het verhaal zit niet goed in elkaar en het taalgebruik vind ik ook niet best.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic