Drie dode meesters

3

Een man wordt op wrede wijze geliquideerd: hij is met handen en voeten ondergedompeld in ziedend frituurvet op het Falconplein in Antwerpen. De pers heeft het in geuren en kleuren over de Gruwelijke Frituurmoord. Door die misdaad stoten de speurders Carpentier en Dewit op een smokkelroute tussen Rusland en Europa. Er worden onder meer al dan niet vervalste doeken van Rubens verhandeld. Via Sveta, een bloedmooie Georgische, komen ze in aanraking met de Russische maffia. Het Falconplein wordt niet voor niets ook het Rode Plein genoemd. Ondanks alle tegenwerking en intimidaties, ook uit de meest onverwachte hoek, slagen de speurders erin de frituurmoord op te lossen.

Verschenen in
Serie
John Carpentier & Leo Dewit (4)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
05 april 2009
Uitgeverij
Linkeroevers Uitgevers NV
ISBN
9789026113147 , 9789052404028 , 9789052406589
Advertentie

Lezersrecensies (2)

door: Peter Roosen 1 like

door: Doemoezi-3336 1 like
Actuele gegevens van de 'guerre des flics' spelen hier duidelijk in mee. Carpentier gaat hier wel wat harder tegenaan, dekt zich wel regelmatig in en gaat dus niet al te zeer over de schreef. Zijn reactie is te verklaren vanuit die tweestrijd tussen gemeentepolitie en rijkswacht. Het is meer 'op...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic