Droomwereld

30

Hollywood: schijnwerpers en cocktailparty s, limousines met chauffeur en gouden kranen de stad waar zelfs de wildste dromen werkelijkheid kunnen worden... Eve Benedict, de beroemde filmster, was jarenlang de grande dame van het witte doek. Nadat er al tijden is gespeculeerd over Eves gepassioneerde affaires en haar stormachtige huwelijken, is ze eindelijk bereid haar levensverhaal te vertellen.Julia Summers is een gerenommeerd journaliste. Dat Eve juist háár heeft uitgezocht om die langverwachte biografie te schrijven, brengt haar in opperste verwarring. Julia twijfelt. Kan ze het haar zoontje Brandon wel aandoen om naar Californië te verhuizen? En wil ze die opdracht eigenlijk wel?Paul Winthrop is Eves stiefzoon en een gevierd schrijver. Hollywood ligt aan zijn voeten, maar niemand weet welke geheimen hij met zich mee torst. Julia s komst zint hem niet en hij lijkt koste wat kost Eve en Julia te willen dwarsbomen.
Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Genuine Lies
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Peter Barnard
Laatste editie
13 februari 2013
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022514726 , 9789022518335 , 9789022530931 , 9789022564752 , ...
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Fijn luisterboek

door: Frieke van der Meijden 1 like
Spanning, sensatie, romantiek. Kortom alles wat je bij een goede chicklit verwacht. Alles draait om de biografie van Eve, een filmster met een hersentumor. Dat laatste houdt ze geheim en dan wordt ze vermoord. Haar schrijfster Julia blijkt haar dochter te zijn. Ze wordt verdacht van moord op haar...
luisterboek

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic