Droomwolken

0

GRATIS CD 2

Uitgeverij Droomwolk Producties laat u bij deze weten dat per 1 april a.s. CD Volume 2 voortaan gratis bij het kinderboek Droomwolken wordt verspreid. Na succesvolle actieperiodes in oktober en december en de groeiende vraag via de internetsite, hebben wij mede om logistieke en administratieve redenen besloten dit voortaan via Centraal Boekhuis te laten verspreiden.

Wat verandert er voor u? Vrijwel niets. De isbn.nrs. blijven hetzelfde. Alleen krijgt u bij bestelling nu vanzelf de tweede cd erbij. Om het prijstechnisch aantrekkelijk te houden voor de klant, wordt er geen prijsverhoging gedaan. Dus de klant krijgt voor € 24.95 nu het boek met CD1 en CD2. Dit staat ook per 1 april op onze internetsite vermeldt.

Mochten er nog vragen zijn over dit nieuwe aanbod, kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via: info@droomwolkproducties, tel.nr. 0226-451000. Dit is ook het adres voor het aanvragen van promotiemateriaal en/of lezingen van de schrijfster. Ze komt graag bij u in de winkel om een ‘droomsessie’ met de kinderen te doen.

Boekbeschrijving

DROOMWOLKEN
Rosalinda Weel
Geleide fantasieverhalen voor kinderen
Droomwolken is geschreven voor kinderen vanaf 4/5 jaar. De zeven fantasieverhalen en 'fantasiemeditaties' op CD nemen kinderen mee naar een betoverende wereld. Daarin mogen ze zelf de hoofdrol spelen.
De verhalen zijn zo geschreven dat kinderen beter in contact komen met zichzelf en spelendervvijs vertrouwd raken met ontspanning. Het stimuleert bovendien de verbeeldingskracht en daarmee ook de innerlijke rust, het zelfvertrouwen en de creativiteit
Droomwolken is ideaal om naar te luisteren op een rustig moment van de dag of' voor het slapengaan. De CD met verhalen en ontspannende muziek maakt het mogelijk dat kinds--ren ook zonder ouders en verzorgers, of juist samen met hen, kunnen luisteren. Droomwolken is niet alleen een groot plezier voor kinderen. Ook ouders, verzorgers en leerkrachten zullen bij het voorlezen en/of beluisteren ervan een ontspannen gevoel krijgen.
Wendy van Dijk (presentatrice, moeder en ambassadeur):
"Als ambassadeur van Doe Een Wens Stichting Nederland weet ik hoe belangrijk het is voor ernstig zieke kinderen om te kunnen genieten van een wens, weg te kunnen dromen, even te kunnen ontspannen. 'Droomwolken' geeft alle kinderen die kans, mooi! Ik wens alle lezers en luisteraars veel fantasie toe!"
Patty Harpenau (auteur van o.a. 'Een wereld van wonderen'):
"Dit prachtige boek zouden alle ouders voor hun kinderen moeten kopen."
Rosalinda Weel is lerares aan een basisschool. Ervaring met kinderen en meditatie bracht Rosalinda ertoe met haar eigen kinderen en die van haar klas kindermeditaties te gaan doen. Het effect was zo opzienbarend dat ze besloot dit boek te schrijven. Om ouders en kinderen te helpen in deze drukke tijd de benodigde balans en ontspanning te vinden. Droomwolken is een boek met bijzondere inzichten dat veel kinderen zal helpen in hun ontwikkcling.
Een deel van de oplage komt ten geode aan:
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
09 mei 2007
Uitgeverij
Uitgeverij Kluitman Alkmaar B.V.
ISBN
9789078777014

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic