Dubbel doelwit

,

4

Een bewakingsvideo. Een nieuwsgierige journaliste. Een senator met een verborgen agenda. Een ontluikende, maar onmogelijke liefde. En een organisatie die tot elke prijs geheim moet blijven.

Special agent Domino werkt voor een elitekorps. Ze vecht tegen terroristen, maar beweegt zich met hetzelfde gemak in de hoogste kringen. Ze speelt elke rol die nodig is om haar doel te bereiken en is er rotsvast van overtuigd dat het doel altijd de middelen heiligt. Maar de opdracht die ze nu krijgt, vraagt het uiterste van haar flexibiliteit, inventiviteit en moed. Als ze zelf een doelwit wordt, ziet Domino zich geplaatst voor het ultieme dilemma: de keus tussen loyaliteit en liefde.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Lethal Affairs
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Johanna Pas
Laatste editie
11 oktober 2010
Uitgeverij
LaVita Publishing
ISBN
9789079556045 , 9789079556137
Advertentie

Hebban recensie

Lesbische thriller bij vlagen spannend

door Stephanie de Geus op 03-08-2009

Speciaal agent Domino werkt voor een elitekorps. Ze is de ultieme vechtmachine. Zonder te verblikken of verblozen voert ze haar opdrachten uit. Met het grootste gemak vloert ze haar tegenstanders, terwijl ze op een ander moment in een galajurk rond schrijdt. Kortom ze speelt iedere rol die er nodig is om haar doel te bereiken. Totdat ze Hayley ontmoet en ze een opdracht krijgt die veel verder...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic