Dubbel geluk: Twee keer zo lief / Schat van een dokter - Doktersroman Extra 46, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Doktersroman

,

1

DUBBEL GELUK: Twee keer zoveel vreugde, twee keer zoveel zorgen. Het opvoeden van een tweeling vraagt om samenwerking - op meer dan één manier! (1) TWEE KEER ZO LIEF - Verpleegkundige Jenny heeft zich voorgenomen niet toe te geven aan haar gevoelens voor de charmante dokter Daniel. Tot hij haar opeens in zijn armen neemt en kust. Vanaf dat moment gooit ze alle remmen los. Wanneer ze na verloop van tijd zwanger blijkt - van een tweeling - lijkt niets haar geluk in de weg te staan. Alleen oogt Daniel helemaal niet blij. Wat is er mis? (2) SCHAT VAN EEN DOKTER - Is ze daarvoor verhuisd naar dit afgelegen gebied in Australië? Om de arrogante betweter Joshua Ackles, haar grootste rivaal tijdens haar studie, als collega te krijgen? De rust die Abbey zocht, kan ze nu wel vergeten. Het irritantst is nog wel dat hij nog net zo aantrekkelijk is als destijds. Er is slechts één verschil: hij is nu vader - van een tweeling! Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Ineke de Boer , Trudy Hollander
Laatste editie
26 juni 2012
Uitgeverij
Harlequin Doktersroman
ISBN
9789461991317 , 9789461991317 , 9789461991317
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic