Dubbel vermist

5

Mitchell vindt een oud koekblik met daarin een metalen speelgoedkikker, een tekening, wat muntjes en een geboortekaartje. Vreemde voorwerpen om te bewaren, vindt hij, maar wie weet kan hij de eigenaar van het blik toch wel blij maken met de vondst? Chris Peeters staat erin. Die moet hij op internet toch wel kunnen vinden? Argeloos gaat hij aan de slag. Maar wat begint als een aardig tijdverdrijf om iemand een plezier te doen, eindigt in een zoektocht naar een dubbele vermissing. Een zoektocht die hem bijna fataal lijkt te worden... Want er is iemand die duidelijk niet wil dat het verleden opgerakeld wordt.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
23 september 2014
Uitgeverij
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025112745 , 9789025112790

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,90 Bestel het ebook bij Libris voor 5,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,90 Bestel het ebook bij Blz. voor 5,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

    Eva Kuijlenburg Hebban Recensent

Ontvoerd, vermist en bijna gevonden... En dat tweemaal

door Eva Kuijlenburg op 24-02-2015

Tanja de Jonge debuteerde in 2009 met haar eerste spannende jeugdboek Dwaalspoor in de diepte. Dat eerste boek smaakte naar meer, want sindsdien heeft ze al meerdere boeken geschreven.

‘Nieuwsgierig duwde Mitchell tegen de voordeur, zodat de kier langzaam groter werd. Er viel zacht ganglicht op het blikken meisjesgezicht. Toen hij geritsel hoorde, stokte zijn adem. In het smalle gangetje stond de...


Lezersrecensies (1)

De goede ouwe klikkikker

door: Marloes 1 like
“’Weet je zeker dat ze geen alarm hebben?’ Twee angstige jongensogen keken vanuit de struiken naar het meisje dat zich tussen het groen onzichtbaar probeerde te maken” Tanja de Jonge start Dubbel vermist met deze aantrekkelijke zin. De Jonge heeft sinds 2009 diverse mooie, spannende boeken...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic