De vreemdganger

1

De trilogie Dubbelliefde 3.0 deel 1: De vreemdganger

Dubbelliefde 3.0 is een trilogie waarvan de eerste twee delen - De vreemdganger en De gedeelde man parallel lopen in tijd en personages.

Robbert, gelukkig getrouwd met Elvie en vader van twee kinderen, wordt verliefd op zijn single collega Denise. Tijdens een zakenreis probeert Denise hem te verleiden. In De vreemdganger gaat hij erop in; in De gedeelde man weerstaat hij de verleiding en vertelt hij zijn echtgenote over zijn gevoelens.

Wat bezielt iemand om vreemd te gaan terwijl hij van zijn partner houdt?
Waar haalt een vrouw het lef vandaan zich in een huwelijksrelatie te mengen?
Hoe reageert een vrouw die vermoedt dat ze bedrogen wordt?

Hoe gaat Robbert om met de naderende dood van zijn vader, met wie hij al jaren geen contact meer heeft? Hoe ver durft Denise te gaan in haar grenzeloze verlangen naar een volwaardige relatie? Hoe reageert Elvie hierop en wat is het effect op hun kinderen? In de eerste twee delen van Dubbelliefde 3.0 maken de hoofdpersonen op cruciale momenten bepaalde keuzes, die leiden naar een onafwendbaar einde.

In Dubbelliefde 3.0 ontmoet je de diepere beweegredenen en verlangens van alle betrokkenen. De trilogie neemt je mee op een reis door ieders belevingswereld, waardoor je gedwongen wordt er iets van te vinden, als je dat nog niet deed. Het laat je zien waartoe liefde in staat is: liefde voor jezelf of liefde voor een ander. Je beeld over de liefde zal na het lezen van Dubbelliefde 3.0 nooit meer hetzelfde zijn. www.dubbelliefde.nl

Verschijning De gedeelde man
Deel 2 van de trilogie verschijnt op 14 februari 2015. Het beschrijven van parallelle levens via twee boeken is een uniek concept in de boekenwereld. Ongeëvenaard is dat beide boeken in deel drie op sublieme wijze weer bij elkaar komen.

Verschenen in
Serie
Dubbelliefde 3.0 trilogie (1)
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
14 november 2014
Uitgeverij
ClusterEffect
ISBN
9789082264715 , 9789082264722

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 17,00 Bestel het ebook bij Libris voor 16,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 17,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 16,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic