Duik dieper in Yoga

Duik dieper in Yoga

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
In opvolging van het succesvolle boek ‘Van Yin tot Yang, het complete yoga werkboek’ volgt nu “Duik dieper in yoga, van Yin tot Yang”.
Dit verdiepende boek is een aantrekkelijke mix van de positieve invloeden van yoga, het 8-voudig yogapad, de 13 chakra’s, yoga in combinatie met andere sporten, hoe yoga je (seks)leven bevordert en nog veel meer!

“Duik dieper in yoga, van Yin tot Yang” is luchtig en down to earth geschreven. Het is een uitnodiging om mee te gaan op de zoektocht naar dat wat het beste bij jou past. Inspirerend om je verder te verdiepen zodat je meer uit jezelf en yoga kunt halen. Want yoga is veel meer dan een lichamelijke activiteit, het is een transformerend proces. De heldere uitleg met prachtige foto’s zorgt ervoor dat je yoga direct kan toepassen op jouw mat.

Over de schrijfster: Renate heeft haar sporen in de zakenwereld verdiend. In de alledaagse hectiek miste zij balans. Om deze reden is ze yoga gaan beoefenen. Dit bracht haar zoveel meer dan enkel de fysieke oefening op de mat. Met haar boeken inspireert Renate jou vol enthousiasme om meer uit jezelf te halen en je eigen balans te vinden.

Wil je (nog) dieper in de yoga materie duiken, dan is dit boek echt iets voor jou

Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
248
Uitgeverij
Edicola Bewustwording
Laatste editie
16 juli 2019
ISBN
9789493160163
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie