Duistere harten

50

Artikelen 1

Al sinds ze haar geboortedorp ontvluchtte om de kunstwereld te bestormen, is beeldhouwer Clare Kimball de meest gevierde kunstenares van haar generatie. Desondanks wordt ze geplaagd door nachtmerries – en de herinnering aan haar vaders zelfmoord. Sheriff Cameron Rafferty is al verliefd op Clare sinds de middelbare school. Er groeit een band tussen hen die met de dag sterker wordt. Dan wordt het dorp opgeschrikt door een moord, die duidelijk te maken heeft met Clares terugkeer. Zal hun liefde de dramatische gebeurtenissen kunnen overleven?

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
448
Laatste editie
24 juni 2015
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789402303285 , 9789022569511 , 9789022582121


Artikelen over Duistere harten

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

Door duisternis omringd

door Jacky Overmeen op 21-07-2015

Eindelijk is hij er dan: de vertaling van Divine Evil. Een boek van Nora Roberts dat in 1992 al werd uitgebracht. Nora Roberts is een succesvolle romanschrijver, maar ook onder haar pseudoniem J.D Robb zijn er ontelbaar veel boeken uitgebracht, allemaal binnen het misdaadgenre. De roman Duistere Harten hangt tussen deze twee genres in. Wie een feelgoodroman verwacht, zal wellicht wat bedrogen...


Lezersrecensies (2)

Grimmig en donker

door: Cindy Strijkers- Brakel 1 like
In Duistere harten maken we kennis met Clare Kimball, die in de New Yorkse wijk Soho een luxe leven als gevierd kunstenares leidt. Ondanks haar succes voelt Clare zich rusteloos en is zij niet tevreden over haar laatste werken. Haar gedachten zijn meer en meer bij Emmitsboro, waar zij is...

Spanning en romantiek!

door: Bianca 1 like
Een heerlijk boek met een goede combi van spanning en romantiek. eigenlijk zoals de meeste boeken van Nora Roberts, ik vind ze altijd heerlijk voor tussendoor.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic