Duistere leugens

,

12

Ivy en David zijn het perfecte koppel: jong, knap en al samen sinds de middelbare school. Niets lijkt hun geluk te kunnen overschaduwen, want ze zijn bijna klaar met de renovatie van hun mooie Victoriaanse landhuis en Ivy is hoogzwanger, na jaren van mislukte pogingen.

In afwachting van de geboorte hebben ze het hele huis nog een keer goed opgeruimd. Alle spullen die ze kwijt willen, bieden ze op een middag te koop aan in hun tuin. Wie schetst hun verbazing als Melinda langskomt. Ivy en David kennen haar van school, maar ze hebben haar in geen jaren gezien. Melinda was altijd een buitenbeentje, maar ze heeft een gedaantewisseling ondergaan: ze is mooi, net als Ivy hoogzwanger en ze insinueert dat zij en David vroeger veel met elkaar omgingen. Melinda haalt naar hartenlust herinneringen op. Als David aanbiedt om haar het nieuwe huis te laten zien, is Ivy blij dat ze even van haar verlost is. Maar Melinda komt nooit meer naar buiten, en dat is het begin van Ivy?s nachtmerrie van bedrog en verraad.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Never Tell a Lie
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Jan Smit
Laatste editie
01 juli 2009
Uitgeverij
de Kern
ISBN
9789032512026
Advertentie

Hebban recensie

    Rose Leighton Hebban Recensent

Vlot en beklemmend

door Rose Leighton op 03-11-2009

Het omslag en de titel zijn niet heel sterk, maar dat moet je negeren bij dit uitstekende debuut van Hallie Ephron. Het plot en de personages zijn namelijk beiden sterk, en het tempo is prettig hoog waardoor dit een boek is dat je in één ruk uit wilt lezen.
Hoofdpersoon in Duistere leugens is Ivy Rose, een vrouw van begin dertig met een perfect leventje. Een leuk oud huis in een rustige, nette...

Lezersrecensies (1)

Recensie Duistere leugens

door: Saskia Nobels 1 like
Ik kan dit boek met niet meer dan drie sterren belonen. De flaptekst sprak mij enorm aan en het boek las ook erg lekker weg, maar ik had er toch iets anders van verwacht. Ik was ervan uitgegaan dat het echt meer om de obsessie zou draaien maar dat pakte toch anders uit. Sommige stukken waren ook...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic