Duivelstocht

1

Voor Julio begint een nieuw leven als de rijke Don Nino hem uit het weeshuis weghaalt. Julio droomt weg bij de enthousiaste verhalen van zijn meester over de ontdekkingsreizigers en hun expedities. Julio is de held die woeste zeelandschappen en verlaten woestijnen trotseert, wilde paarden temt en krijgers met sabels overmeestert.

Op een dag krijgt Don Nino de kans om mee te reizen met Magelhães. Die wil op zoek naar een nieuwe zeeroute naar de Molukken. Samen met Julio monstert Don Nino aan op een van de schepen. Het begin van een onvergetelijke en gevaarlijke ervaring. Een die niet kan tippen aan Julio’s dromen…

MARLEEN NELEN reist naar het verleden in haar avontuurlijke debuut. Samen met Julio en de grote ontdekkingsreiziger Magelhães vaart ze de wereldzeeën rond. Een bloedstollend reisverslag vol honger, ziekte, muiterij, vijandige stammen, onbekende eilanden, vriendschap voor het leven en verrassende uitdagingen.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Aantal pagina’s
191
Laatste editie
13 februari 2007
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059082151
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic