Duizend kleuren blauw

29

Een ongeval verandert op een ingrijpende manier het leven van drie mensen.

Henri Skinner ligt in coma. Hij was op weg naar de school van Sam, zijn dertienjarige zoon die hij nog nooit ontmoet heeft. De hoogbegaafde Sam heeft synesthesie: hij ziet getallen, letters en emoties als kleuren. Eddie Tomlin, succesvol uitgeefster van fantastische literatuur, is Henri's vroegere geliefde. Beiden willen wanhopig graag dat Henri zijn ogen opent. Henri reist heen en weer tussen leven en dood; kan hij zijn geliefden nog een teken geven? Is het onmogelijke mogelijk voor  Eddie, Sam en Henri?

Duizend kleuren blauw van Nina George (De boekenapotheek aan de Seine), over liefde, bijna-doodervaringen en het mysterie van een coma, is een verhaal vol emoties. Wanneer je Jojo Moyes met plezier hebt gelezen, dan is dit iets voor jou. 

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Das Traumbuch
Genre
Feelgood , Romantiek
Laatste editie
28 juni 2016
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024572908 , 9789024572915 , 9789021022420

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

Liefdevolle roman over een zoon die zijn vader leert kennen

door Susanne op 05-08-2016

Duizend kleuren blauw van Nina George (1973) vertelt ons het verhaal van de liefdevolle band tussen vader en zoon, en een reis tussen leven en dood. Henri M. Skinner ligt in coma. Hij kreeg een ongeluk toen hij onderweg was naar de school van zijn zoon Sam. Sam en Henri hebben elkaar dan nog nooit ontmoet. Maar sinds Sam weet dat ziajn vader naar zijn school onderweg was en hem wilde ontmoeten,...


Lezersrecensies (1)

De wereld 'ertussen': een ontmoeting van leven en dood

door: José R. 1 like
Henri ligt in coma. Zijn vroegere geliefde Eddie en zijn zoon Sam doen alles om hem terug te halen. In hetzelfde ziekenhuis ligt Madelyn in coma, een meisje van twaalf, door een ongeluk verweesd geraakt en zonder familie. Haar lot treft Sam en hij besluit er eveneens voor haar te zijn. "De...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic