Durf te vertrouwen

0

Voor wie door een periode van transformatie gaat, gloort aan de einder altijd een uitweg. In nare omstandigheden hebben mensen steeds stappen vooruit kunnen zetten. Het vergt alleen vertrouwen in de loop der dingen en in de krachten in jezelf.
In dit boek doet Frans Goetghebeur, bekend voorman van de boeddhistische beweging in Europa, het bij momenten zeer intieme relaas over de stormachtige doorbraken in zijn eigen recente bestaan. In Durf te vertrouwen weet hij zijn transformatie te verbinden met allerlei mutaties die zich tegenwoordig in onze leefwereld voordoen. Er is iets op til dat de hele samenleving grondig zal veranderen, en wel ten goede: empathie, flow, multipolariteit. Hierop te leren vertrouwen is ware spiritualiteit in het dagelijkse leven.
Onze samenleving zal menselijker worden naarmate steeds meer mensen, bewegingen en bedrijven inpluggen op authentieke wijsheden, waar ze ook vandaan komen.
Frans Goetghebeur is medeoprichter van verscheidene interlevensbeschouwelijke
organisaties. Hij heeft meegewerkt aan tal van publicaties met betrekking tot multiculturele opvoeding, geweldloosheid en boeddhistische filosofie.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
163
Laatste editie
10 september 2015
Uitgeverij
Witsand Uitgevers
ISBN
9789492011312
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic