Duur betaald

0

Het waargebeurde verhaal van een Irakese moslim die zich tot het christendom bekeerde en hiervoor een dure prijs betaalde >> Deze titel is ook verkrijgbaar als e-book >> Ook verkrijgbaar als e-book in de iBookstore
Joseph Fadelle is een jonge Irakese moslim uit een vooraanstaande sjiitische familie. Tijdens zijn militaire dienst raakt hij bevriend met een christen. Terug in het burgerleven heeft hij nog maar één wens: zich tot het christendom bekeren. Voor zijn ouders is dit ondenkbaar. Intimidaties, geweld, gevangenis, marteling. Een fatwa wordt tegen hem uitgesproken. Sinds de inval van de VS in Irak is het aantal christenen afgenomen van 1,4 miljoen naar slechts 200.000. Dagelijks worden er christenen ontvoerd en gedood en 80% van de jonge christenen wil het land eigenlijk verlaten. Dit boek is een verhelderende illustratie van het lot van de christenen in moslimlanden.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
04 oktober 2011
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020999860 , 9789020934564
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic