Dwaalgast

9

Artikelen 1 Spots 2

In Overlaren aan de Maas, vestingstadje onder de rook van Rotterdam gebeurt er nooit iets. Tot de 7-jarige Bobbie vermist raakt. De politie, die een grootscheeps onderzoek opzet, denkt aan ontvoering voor losgeld.

Voormalig zeeman Max Muizelaar, vriend van Bobbies moeder, gelooft er niets van. Helemaal niet als hij ontdekt dat er meerdere veroordeelde pedofielen vlakbij de plek wonen waar het jochie verdween. Ondanks een verbod van de politie zich met de zaak te bemoeien, zet Max Muizelaar zijn eigen onderzoek voort. Geholpen door zijn Chinese zakenpartner Nian-Zu, diens familie en een minderjarige junk, probeert hij in een race tegen de klok te achterhalen wat er gebeurd is. En dan blijkt de waarheid erger dan hij kon vermoeden.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
23 mei 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086601288 , 9789491259340


Artikelen over Dwaalgast

Pim Faber: 'Ik houd van feiten'
28 augustus 2015 2 likes
  Meer artikelen


Door lezers

Misdaadauteurs over research / Pim Faber: 'Ik houd van feiten'
28 augustus 2015
Nederlandse Thriller 10-daagse 2015 / Kort verhaal / Pim Faber
28 februari 2015
  Meer artikelen

Hebban recensie

Ruwe bolster

door Natascha van der Stelt op 19-01-2011

blanke pit ,Auteur Pim Faber en hoofdpersoon Max Muizelaar in Dwaalgast lijken hetzelfde type man te zijn: ruwe bolster, blanke pit. Beide mannen hebben veel van de wereld gezien, zowel mooie zaken als dingen die het daglicht niet verdragen. Ook hebben ze alle twee in meerdere opzichten een ruwe bolster, wat betreft uiterlijk en taalgebruik. Dat laatste was wel even wennen bij het lezen van ...

Lezersrecensies (2)

Goed verhaal

1 like
Een spannend en goed boek het verhaal houd je in zijn greep. Leest lekker en er zit humor in. De dader blijft tot het einde van het verhaal onbekend.

1 like
Dwaalgast is een zeer schokkend verhaal met een bizar einde. Gelukkig heeft de schrijver er een behoorlijke dosis humor in verwerkt, waardoor je af en toe met een flinke glimlach op je gezicht verder kunt lezen.
Ook komt de starheid van het politieapparaat goed uit de verf, want het kan toch niet...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic