Easy Japanese kookboek

0

Stap een willekeurig Japans restaurant of sushibar binnen en je zult de verleiding van de perfect gefileerde sashimi en de kunstig opgemaakte schaaltjes rijst en groenten niet kunnen weerstaan. De Japanse keuken is beroemd vanwege de fantasievolle presentatie en de verfijnde smaak – en nu kun je zelf met behulp van het Easy Japanese kookboek de overheerlijke en authentieke Japanse recepten thuis bereiden. Elk recept is uitgebreid en duidelijk beschreven zodat je je deze overheerlijke en exotische keuken al snel eigen kunt maken. Je zult merken dat het maken van garnalen- en groentetempura verrassend eenvoudig is.
 
Deel 1 van het boek laat je kennismaken met de Japanse keuken, geeft uitleg over ingrediënten en keukengerei, en laat zien hoe je basisbenodigdheden als misosoep en sushirijst maakt.
 
Deel 2 bevat heerlijke recepten voor snacks, voorgerechten, soepen, sushi en sashimi, hoofdgerechten, salades en groenten, rijst en noedels, en desserts.
 
Deel 3 laat zien hoe je de verschillende recepten met elkaar kunt combineren om de smakelijkste maaltijden te bereiden, of je nu een eenvoudig lunchgerecht wilt maken of een feestelijk etentje wilt geven. Met 12 menu’s, die duidelijke instructies en tips bevatten, stelt het Easy Japanese kookboek iedereen, zelfs de beginnende kok, in staat om voor elke gelegenheid de perfecte maaltijd te maken.
 

Emi Kazuko heeft al meerdere kookboeken op haar naam staan, waaronder een aantal bekroonde titels. Ze verscheen in verschillende Britse kookprogramma’s.
 

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
210
Laatste editie
31 december 2008
Uitgeverij
The House of Books B.V.
ISBN
9789044321791
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic