Echomaker

4

Mark Schluter is geen makkelijke jongen. Hij is eigenwijs, op het asociale af, en bekommert zich niet om zijn omgeving. De echomaker begint met een telefoontje aan Marks zuster, die hoort dat haar broer een afschuwelijk auto-ongeluk heeft gehad, vermoedelijk bij een straatrace. Hij overleeft het ternauwernood, maar niet zonder hersenbeschadiging. Zijn zuster verpleegt hem, maar Mark herkent haar niet meer. Tenminste - hij herkent haar wel, maar gelooft niet dat zij het is. Een New Yorkse arts interesseert zich voor Marks zeldzame aandoening (het Capgras-syndroom) en begeleidt hem in zijn tocht naar herstel.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
24 mei 2007
Uitgeverij
Uitgeverij Atlas Contact b.v.
ISBN
9789025425067
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Echomaker

door: Maria van Ewijk 1 like
Deze reactie bevat spoilers, selecteer de tekst om de spoilers te lezen.   Kaja heeft hieronder al een heel goede samenvatting geschreven, dat ga ik maar eens niet overdoen. De roman speelt zich af in Kearney, Nebraska, een stadje wat in Amerika beroemd is om zijn kraanvogels. Ieder nieuw deel...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic